Decoration

Aquatlantis Aquaria – Sfeer en gezelligheid?

Aquatlantis Aquaria Aquarium

Aquatlantis Aquaria is een fabrikant van aquaria en terraria, zoet- en zoutwaterfilters en allerlei andere accessoires. Ze hebben een ruim assortiment aan Aquarium Meubels en Led-verlichtingsystemen. Het bedrijf Aquatlantis Aquaria is bovendien ook gespecialiseerd in het produceren van shopfittings (interieur van winkels).

Is Aquatlantis Aquaria kwaliteitsvol en betrouwbaar?

Aquaria komen in veel maten, soorten en merken voor. Je wil uiteraard enkel een aquarium die kwaliteitsvol is en betrouwbaar. Als je thuis komt van een werkdag of een activiteit wilt u niet dat je hele living vol water staat doordat de aquarium gelekt heeft of gebarsten is.

De fabrikant heeft inmiddes 40 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van een aquarium. We kunnen dus stellen dat Aquatlantis Aquaria kwaliteitsvolle en betrouwbare producten levert. Bovendien komen ze vaak in reviews als één van de beste naar boven.

Worden de Aquariums in België gemaakt?

We krijgen wel eens de vraag: Worden de Aquariums in België gemaakt? Helaas worden de aquariums niet in België gemaakt, maar wel in Portugal. We zijn blij te horen dat ze nog steeds in Europe worden gemaakt. Als u bij ons een aquarium koopt draagt u bovendien bij aan de werkgelegenheid van onze winkel in België. Met 10 mensen in dienst trachten wij ons steentje bij te dragen aan de economie.

Welke modellen zijn er?

Hieronder kan u alle modellen van onze aquariums terugvinden. We hebben een ruim aanbod aan modellen:

  • Aquatlantis Aquaria
  • Aquatlantis Kids Aquaria
  • Aquatlantis Fusion Pro Sets
  • Aquatlantis Elegance Expert Sets

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.