Zetels

Wat is de meest budgetvriendelijke goedkope zetel?

Meubelwinkel SiTS

Wat is de meest budgetvriendelijke goedkope zetel? Het is een vraag die we dagelijks krijgen. Een zetel koop je niet elke dag. De prijzen van zetels verschillen ook enorm. Je kan al een goedkope zetel kopen voor 400 euro, maar je kan evengoed 6000 euro uitgeven aan een zetel. We deden onderzoek om te kijken wat is de meest goedkope, kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke zetel?

Goedkope budgetvriendelijke zetels – Kwaliteit

Welk budget moet je voorzien voor de aankoop van een kwaliteitsvolle zetel? Het is zowat de meest gestelde vraag die we krijgen. Persoonlijk vinden we kwaliteit een tickeltje belangrijker dan de prijs. Uiteraard moet de prijs ook niet 20% meer zijn dan een andere budget vriendelijke zetel.

Wat kost een goedkope zetel?

Prijs van een goedkope Budgetvriendelijke zetelWat kost een goedkope zetel? Wat is dan de zitkwaliteit? Het is heel eenvoudig om de kwaliteit van een zetel te evalueren. De prijs geeft vaak al een eerste indicatie. Een zetel van 400 euro kan absoluut niet gemaakt worden voor een goede kwaliteit. Vanaf 600 euro begin je een zeer kwaliteitsvolle zetel te krijgen voor een 1-zit. Voor een kwaliteitsvolle 2-zit zit je aan minimaal 1100 euro en voor een hoekzetel moet je rekenen op 1800 euro.

Naast de prijs kan je ook op basis van de afwerking zien of de zetel kwaliteitsvol is. Heeft hij een merk, hoe werd de afwerking gedaan, kan je een kleur kiezen, …. Het zijn maar enkele voorbeelden waaraan je kan zien dat de zetel 2 jaar of 20 jaar zal meegaan.

Welke zetels bieden jullie op MeubelBoetiek aan?

MeubelBoetiek.be verkoopt enkel budgetvriendelijke en kwaliteitsvolle zetels. We vinden klantentevredenheid namelijk bijzonder belangrijk. Als u een zetel koopt en deze gaat maar 5 jaar mee, dan bent u ongetwijfelt niet tevreden. U heeft immers 400 – 500 euro betaald. Vanaf 600 euro heeft u al heel kwaliteitsvolle 1-zetels. Neem gerust een kijkje op onze webshop.